Gyorshírek: Sharon Stone nem mehet a sanghaji filmfesztiválra

2008.06.04. 09:41
  • Brad Pitt egy német tervezőiroda segítségével 800 szobás, ötcsillagos ökohotelt tervez Dubajban, a munkára az Egyesült Arab Emírségek-beli Zabeel ingatlanbefektető kérte fel. A Jesse James sztárjának építészet iránti vonzalma már a Katrina hurrikán pusztítása után kiderült, Pitt ekkor indította be a Make it Right projektet, a német Graft építészirodával 150 gazdaságos és környezetbarát otthont tervezett New Orleans letarolt házai helyére. (via yahoonews)
Brad és Maddox a vasárnapi olaszországi motorversenyen
  • Még mindig Brad Pitt: a színész menedzsere, Cynthia Pett-Dante hivatalosan is cáfolta, hogy Franciaországban már megszülettek volna Angelina Jolie ikrei. Korábban a People és a brit NOW magazin is arról írt, hogy Isla Marcheline és Amelie Jane Aix-en-Provence-ban jöttek világra, nem sokkal a cannes-i filmfesztivál után, holott a babák az orvosok szerint csak augusztusra várhatóak. (via yahoonews)
  • Sharon Stone nem kapott meghívót a sanghaji filmfesztiválra, mert egy cannes-i interjúban összefüggésbe hozta a Kína tibet-politikájából fakadó "rossz karmát" a májusi földrengéssel. A színésznő tavaly a Christian Dior arcaként jelent meg a fesztiválon, de a nyilatkozat óta a kozmetikai cég kivonta a kínai piacról a Stone-os hirdetéseit. Az egyik kínai mozilánc pedig úgy döntött, nem mutat be többé Sharon Stone-filmet. (via Reuters)
  • Bruce Willis lehet majd Kane, a profi bűnöző a Kane & Lynch: Dead Men című videójáték alapján készülő akciófilmben. A forgatókönyvet Kyle Ward írja, a rendező viszont Jieho Lee helyett az egykori kaszkadőr, Simon Crane lesz, aki eddig olyan szuperprodukciók second unit directora volt, mint a Terminator 3, a Hancock, a Mr. & Mrs. Smith, a Trója, és az X-Men 3. Ha a másik főszereplőnek meg tudnák nyerni John Malkovichot, végre készülhetne egy jó játékadaptáció. (via Variety)