Gyorshírek: Újraforgatják a Valkűr afrikai csatajeleneteit

2008.06.06. 10:10
  • A Columbia Pictures remake-et akar forgatni az 1964-es My Fair Lady című musicalből, Keira Knightley-val a főszerepben. A producer, Duncan Kenworthy már az Igazából szerelem idején is együtt dolgozott a színésznővel. A tervek szerint az 1912-ben játszódó filmhez felépítenék a korabeli London utcáit (Covent Garden, Drury Lane, Tottenham Court Road) is. A tervezett film másik producere Cameron Mackintosh lenne, aki 79-ben és 2001-ben is sikerre vitte a My Fair Lady színpadi változatát. (via Variety)
  • Most már biztos, hogy februárra csúszik a Valkűr bemutatója, mert a rendező, Bryan Singer újraforgat néhány jelenetet. Többek között egy észak-afrikai csatát, ahol von Stauffenberg (Tom Cruise) súlyos sérüléseket szerez: megvakul a fél szemére, és elveszíti az egyik karját. Az afrikai utóforgatás a Variety értesülései szerint legalább három hétig tart majd. (via cinemablend)

  • Új Batman-videó került ki a netre, amiben az IMAX-kamerákkal forgatott akciójelenetek forgatását mutatják be a készítők. Sőt, Harvey Dentet (Aaron Eckhart) is láthatjuk egy pillanatra, ahogy úgyanúgy pörgeti a szerencseérméjét, mint az őrült Kétarc (akivé lehet, hogy már ebben a részben átváltozik). A The Dark Knight július 18-án kerül az amerikai mozikba, mi sajnos csak augusztus 7-étől láthatjuk. (via slashfilm)