Gyorshírek: Eric Banát is lepattintják

2008.06.12. 11:35
  • Scarlett Johansson Barck Obamával emailezget, korábban a kampányfilmjében is szerepelt. A 23 éves színésznő több demokrata előválasztási vita után is gratuláló üzenetet küldött a politikusnak, aki egyszer sem a sablonos protokollszöveggel válaszolt. Johansson régóta nagy rajongója az illinois-i politikusnak, főleg a háborúellenes nézetei vonzották. "A szívem az övé" - viccelődött a színésznő még januárban, amikor azt mondta a sajtónak, hogy Obama jegyese. Scarlett Johansson szerint a fiatalok Obamát, és nem a republikánus John McCain szenátort támogatják, még azok is, akiket korábban nem is érdekelt a politika. A színésznőn kívül olyan hírességek kötelezték el magukat Barack Obama mellett, mint Tom Hanks, Robert De Niro, Jennifer Aniston, George Clooney, Bruce Springsteen, Jessica Alba és Ryan Phillippe. (MTI)

  • Judd Apatow, az utóbbi idők legjobb vígjátékainak (40 éves szűz, Felkoppintva, Lepattintva és társai) rendező-producere Eric Banát szeretné leszerződtetni egyelőre cím nélküli filmjéhez. Az új vígjátékban természetesen benne lesz Seth Rogen is, aki már teljesen összenőtt a "kövér lúzer" karakterekkel. Eric Bana egyébként stand up komikusként kezdte Ausztráliában, mielőtt drámai színészként befutott volna Hollywoodban, szóval annyira nem is rossz választás. (via cinemablend)
  • Felkerült a netre a The Clone Wars második trailere. A Star Wars II. és III. része között játszódó animációs sorozatban Anakin Skywalker klónkatonákkal és Jedikkel az oldalán csap össze a szeparatisták robothadseregével, és Dooku gróf kopasz Sith-tanítványával. A nyitóepizódot augusztus 15-étől vetítik a mozik, a többi rész a Cartoon Network csatornán elsz látható. (via slashfilm)

  • George Clooney lesz a főszereplője a The Tourist című krimi-thrillernek, amiben egy kém egymaga próbál meg felderíteni egy korrupciós ügyet, hogy tisztázza magát egy gyilkosság alól, amit nem is ő követett el. Az Olen Steinhauer regényéből készülő film producerei Grant Heslov, Nina Wolarsky, és maga Clooney lesznek. (via Variety)