Gyorshírek: Stallone és Schwarzenegger végre egy filmben!

2008.06.23. 10:22
  • A 80-as évek akciófilmjeinek nagyágyúi az Incredible Love-ban szerepelnek, amiben egy bollywoodi kaszkadőr Hollywoodba utazik, hogy megtalálja élete szerelmét. A főszereplő két indiai sztár lesz: a több, mint 90 filmben éneklő-táncoló Akshay Kumar, és Kareena Kapoor. A film producere Sajid Nadiadwala, aki elsőként forgathat indiai filmet a Universal hollywoodi stúdiójában. (via TimesOnline)

forrás: Slashfilm

 

  • Befejeződtek a Coen-testvérek új filmjének, a Burn After Reading-nek utómunkálatai, és elkezdtek szivárogni az első promóciós képek. A filmben a CIA-ügynököt alakító John Malkovich baltát lóbálva, köntösben keresi eltűnt feljegyzéseit, amit az edzőtermet vezető Brad Pitt akar eladni a feketepiacon. A Coen-fivérek szokás szerint producerei, írói rendezői és vágói a filmnek, akár négy (azaz nyolc) Oscart is jelenthet jövő februárban. A Burn After Reading szeptember 12-én kerül a mozikba. (via cinemablend)


forrás: Cinemablend

 

  • Lehet, hogy Christian Bale lesz Robin Hood Ridley Scott Notthingham-jében, ami a város bírájának szemszögéből mutatja be a harisnyás tolvajfejedelem történetét. A Latino Review úgy tudja, a tévéfilmekből ismert Sam Riley-t is megkeresték a szereppel. Vanessa Redgrave és William Hurt neve is felmerült a filmmel kapcsolatban. A szereplők közül egyelőre csak kettő talált gazdásra: Mariont Sienna Miller, Nottingham bíráját Russell Crowe játssza majd (akinek Gladiátor, a Bor, mámor, Provence, az Amerikai gengszter és a most forgó Body of Lies után  ez lesz az ötödik közös filmje a Ridley Scottal). A rendhagyó Robin Hood-feldolgozás 2009 november 6-án kerül az amerikai mozikba. (via cinemablend & The Daily Mail)