Gyorshírek: Christian Bale nem akar Robint a Batman-filmekbe

2008.07.03. 10:58
  • "Ha a következő Batman-filmbe beleírják Robint, odaláncolom magam valamihez, és nem veszek részt a munkában" - nyilatkozta a Denevérembert alakító színész a Starpulse-nak. A Dark Knightot Amerikában július 18-ától, nálunk augusztus 7-étől vetítik a mozik. A trilógia harmadik része körül egyelőre nagy a titkolózás. (via starpulse)
  • A harmadik Narnia filmet, A Hajnalvándor útját Új-Zéland helyett Mexikóban, a rosaritói Baja stúdióban forgatná le a Walden Media. Korábban itt készült a Titanic, a Háborgó mélység, és a Kapitány és katona is. A harmadik részben már csak a két kisebbik gyerek, Lucy és Edmund (Georgie Henley és Skandar Keynes) megy át Narniába harcolni a gonosz ellen. A rendező, Michael Apted 2010. május 7-ére tűzte ki a bemutató időpontját. (via Variety)
  • Nácivadász filmet forgatna John Madden, a Szerelmes Shakespeare rendezője. Az alapanyagot egy 2007-es izraeli film, a The Debt szolgáltatná. Ebben három Moszad-ügynök sorsát követhetjük végig, akik háborús bűnösök után nyomoznak a 60-as években, de az egyik nácit csak a 90-ben sikerül elkapniuk. (via yahoonews)