Gyorshírek: Volt Moszad-ügynököt is bepalizott Bruno, az álriporter

2008.07.08. 10:58
  • Milyen lett volna a következő Batman-mozi, a The Dark Knight, ha Michael Bay írja a forgatókönyvét? A Spill közölt néhány oldalt egy kamuforgatókönyvből, ami lelkiismeretesen felvonultatja a Transformers rendezőjének kedvenc látványelemeit: büszkén lobogó amerikai zászló, cicik, robbanások, plusz gitárszólók. És hogy a vicc teljes legyen, az első oldalon egy piros tollal írt megjegyzés látható: „Michael, köszönjük a felajánlást, de úgy döntöttünk, hogy más irányba visszük el a filmet.” A műbe érdemes beleolvasgatni, olyasmi, mint Michael Bay South Park-os vendégszereplésének hosszabb, vágatlan, írott verziója. (via Spill)

  • „Ugyan, a közel-keleti konfliktus semmivel sem rosszabb, mint a Jennifer Aniston és Angelina Jolie közötti ellenségeskedés” – nyögte be faarccal egy álinterjúban a meleg osztrák riporternek álcázott Sacha Baron Cohen, mikor egy volt Moszad-ügynökkel és egy palesztin értelmiségivel ült le beszélgetni. A Hamaszt szándékosan keverte a humusszal, majd rákérdezett, hogy „a zsidók mikor térnek vissza a piramisokba?” „Éreztük, hogy valami nem stimmel, de nem jöttünk rá mi az” – nyilatkozta az eset után az izraeli Yossi Alpher, akinek azt mondták, egy ifjúsági filmet forgatnak. Az Ali G és a Borat után a Brunóval készülő áldokumentumfilm jövő májusban kerül az amerikai mozikba. (via The Sun)
  • Kémfotók kerültek ki Bruce Willis új filmjének Boston környéki forgatásáról, amiben az 53 éves akcióhős megint bátor rendőrt játszik. A The Surrogates című scifi-thriller forgatókönyve Robert Vendetti képregényéből készült, amiben az emberek bezárkózva élnek, és a külvilágban robotok helyettesítik őket. Mikor aztán néhány robotot legyilkolnak, Bruce Willis karaktere kilép a négy fal közül, hogy megoldja a bűnügyeket. (via Cinematical)
  • Egy reality showban teregette ki saját szennyesét Corey Haim, aki Az elveszett fiúk című vámpírhorror-paródia második részének forgatásán csapott hisztit, majd esett szét. Miután két jelenet között bedrogozott, a felvétel alatt folyton elfelejtette a szövegét. Haim 87-ben futott be a Joel Schumacher rendezte Az elveszett fiúkkal, de a 90-es években megtorpant a karrieje, és most többek között a folytatással szeretett volna újra kitörni. A videó itt látható. (via Slashfilm)