Gyorshírek: Felkerült a netre a Terminator 4 trailere

2008.07.17. 10:33
  • Will Ferrell a Batman-lázat kihasználva Két arc (Two Face) címmel forgatna filmet, de nem a Denevéremberről, hanem egy tudathasadásos fickóról, akinek az egyik énje rasszista. A forgatókönyvet az X-akták egyik producere, Vince Gilligan jegyzi, ő írta a Hancock sztoriját is. A film a Sony Pictures Entertainmentnek készül, a producerei Mark Johnson és Jimmy Miller lesznek, a forgatás 2009 elején indul. (via Variety)
  • Július 19-én lesz a bemutatója Mijazaki legújabb rajzfilmjének, a Ponyo on the Cliff by the Sea-nek. A nagy anime-mágus, maga írta és rendezte a filmet, aminek érdekessége, hogy minimális benne a számítógépes grafika, a rajzolók visszatértek a jól bevált színes ceruzákhoz. A sztori egy emberek közé vágyó sellőlányról szól, de csak halványan emlékeztet Andersen Kis hableányára. (via yahoonews)
  • És a brékingnyúz a végére: felkerült a netre a Terminator Salvation első trailere, amit a The Dark Knight holnapi amerikai premierje előtt láthatnak a mozinézők. A John Connort alakító Christian Bale nagyon elszánt arccal lövi benne halomra a robotokat, de hogy az új rész jobb lesz-e a Terminátor 3-nál, csak 2009. május 22-én derül ki. (via slashfilm)