Gyorshírek: A Gyűrűk Ura-csapat írja a Hobbit forgatókönyvét

2008.08.21. 08:55
  • Ben Affleck hétfőn kezdi el forgatni az Extract című vígjátékot, amiben dörzsölt ügyvédet alakít majd. A filmben szerepet kapott Clifton Collins Jr., Mila Kunis és Kristen Wiig is. A rendező, Mike Judge saját forgatókönyvből dolgozik, és 2009-ben szeretné bemutatni a filmet. (via Variety)
  • Összeállt a duplarészesre tervezett Hobbit írógárdája: Peter Jackson és Guillermo del Toro mellett Fran Walsh és Philippa Boyens készíti majd el a forgatókönyvet (ők már a Gyűrűk Ura és a King Kong idején is együtt dolgoztak Peter Jacksonnal). A filmet 2009 második felében kezdenék el forgatni, a Hobbit 2011-ben, a Hobbit 2 2012-ben kerülhet a mozikba. (via slashfilm)
  • Samuel L. Jackson akár a rendezője is lehet George Lucas színesbőrű pilótákról szóló, második világháborús filmjének, a Red Tailsnek. "Nagyon jó sztori - nyilatkozta a színész, miután elolvasta a forgatókönyvet - és George azt mondta, ha van kedvem kipróbálni magam rendezőként, itt a lehetőség. Még nem mondtam igent, de az biztos, hogy ő nagyon jó mentorom lenne." A filmet Lucas 2009-re ígérte be. (via cinemablend)