Gyorshírek: Michael Moore új filmje csak Amerikában tölthető le ingyen

2008.09.24. 09:24
  • Szeptember 23-tól három héten át letölthető Michael Moore legújabb dokumentumfilmje, a Slacker Uprising, amit a rendező a 2004-es elnökválasztás idején készített. A kampány alatt 62 egyetemen tartott előadást az amerikai politikáról, természetesen a Bush-kormányzatot bírálta. Az idén elkészült filmet a slackeruprising.comról lehet leszedni. Moore a letöltést ajándéknak szánta rajongóinak, szerinte "a legnagyobb haszon, ami befolyhat belőle, ha minél több fiatal vesz részt az idei szavazáson". Sajnos csak az amerikaiak és kanadaiak férhetnek hozzá ingyen a filmhez, a rendező ezek szerint elfelejtette, hogy a Fahrenheit 9/11 220 millió dolláros bevételéből 101 milliót a nem amerikai mozilátogatók hoztak össze. (via thehollywoodnews)
  • Bruce Willis az I.e. 10 000 vakítóan kékszemű hősnőjének, Camilla Belle-nek adta a főszerepet első rendezésében, a Three Stories About Joanban. A pszichotriller (vagy dráma?) egy fiatal lányról szól, akinek három tragikus esemény vitte félre az életét. A forgatókönyvet az eddig ismeretlen Christopher Alexander és Sam Applebaum írták, a forgatás októberben indul Louisianában. Bruce Willis egyébként nemcsak rendez, ő játssza a lány apját is. (via Variety)
  • Lesz Hajlakk 2, ezt az első rész egyik szereplője, Queen Latifah árulta el az MTV-nek. Hogy mikor, azt nem tudni, és sajnos azt sem, hogy John Travolta másodjára is felveszi-e a műhájat. Az első rész (ami az 1988-as Hajlakk remake-je volt) 75 millió dollárból készült, és tavaly 141 milliós bevételt hozott össze. (via cinemablend)