Gyorshírek: Rekordfizetést kaphat Johnny Depp A Karib-tenger 4-ért

2008.10.08. 07:56
  • Johnny Depp lesz a legjobban fizetett színész, ha 56 millió dollárt kap A Karib-tenger kalózai 4-ért. A rekorder jelenleg Tom Hanks, aki 50 millióért vállalta el a legújabb Dan Brown-adaptáció, az Angyalok és démonok főszerepét, illetve Keanu Reeves, aki a két Mátrix-folytatásért 20 milliót kért, plusz a teljes bevétel 15 százalékát, amivel összesen 194 millió dollárt keresett. (via slashfilm & Daily Mail)

 

  • A Karib-tenger kalózai negyedik részében Jack Sparrow az örök élet forrását keresi majd (erre volt utalás az előző végén is, amikor Jack ellopta a csodatérképet). Orlando Bloom és Keira Knightley karaktere viszont már nem szerepel a folytatásban, de benne lesz Sparrow kapitány testvére, akit a tervek szerint Sacha Baron Cohen, vagy egy másik brit komikus, Russell Brand alakítana. A negyedik részt nem biztos, hogy Gore Verbinski rendezi, mert őt lefoglalják a 2010-re tervezett Bioshock előkészületei. Tim Burton viszont állítólag az új Karib-tenger kalózaiban is szívesen együtt dolgozna Deppel. (via cinemablend)
  • Forest Whitaker lesz a rendezője és a főszereplője a Louis Armstrongról szóló életrajzi filmnek, a What a Wonderful World-nek. A forgatókönyvet Ron Bass írja, a forgatás jövő nyáron kezdődik Louisianában. Whitaker korábban is játszott már jazz-zenészt: ő volt Charlie Parker a Bird című filmben, amit Clint Eastwood rendezett. (via Variety)