Gyorshírek: Pornósztárral forgat az Ocean's-filmek rendezője

2008.10.16. 10:35
  • Egy Sasha Grey nevű húszéves pornósztár kapta a főszerepet Steven Soderbergh új filmjében. A The Girlfriend Expreience egy elit call girl-ről szól, és a forgatókönyvet az Ocean's 13 szerzői írják. "Nagy megtiszteltetés, hogy egy Oscar-díjas alkotóval dolgozhatok együtt" - nyilatkozta Sasha Grey, aki a közelmúltban egy kanadai horrorban és egy függelenfilmben is kapott kisebb szerepet. A kedvenc rendezői pedig Jean-Luc Godard és Bernardo Bertolucci. (via Variety)
  • Elton John musicalt ír Ben Stillernek. "Egy srácról szól a Broadway-n, aki AIDS-es, és szembe kell néznie a feleségével és a gyerekeivel, akiket elhagyott. Nagyon vicces. Bár nem hangzik annak, de tényleg az." - mondta Elton John. (via CQ)
  • Kijött az első hivatalos fotó az Enterprise legénységéről, és még másik hat kép az új Star Trek-filmből. J.J. Abrams rendezése Amerikában jövő májusban kerül a mozikba. (via Slashfilm)

  • Korábban írtunk róla, hogy Werner Herzog Nicolas Cage-dzsel a főszerepben remake-et forgat Abel Ferrara klasszikusából, a Mocskos zsaruból. Most Ferrara is hozzászólt a témához, és nem fogta vissza magát: "Forduljanak fel! Nagyon ciki, amit csinálnak. Nem hiszem el, hogy Nicolas Cage próbálja eljátszani a főszerepet. Hihetetlen, hogy kétmillió dollárt fogadott el ezért. Mi az egész filmet megycsináltuk feleenyiből. Sajnálom, de rettentően bosszant ez az egész." (via Filmmaker Magazine)