Nicole Kidman házasságot köt Charlize Theronnal

2008.11.10. 11:27
  • Nicole Kidman a Danish Girl című filmben Charlize Theronnal köt házasságot, ami egy festő-modell viszonyból alakul ki. A Shopgirlt rendező Anand Tucker rendezi a filmet. Kidman és Theron is leszbikus karakterekkel (Az órák, és A szörny című filmekben) nyerte el az Oscar-díjat, jegyzi meg a Reuters.
  • A szép énekesnő, Beyoncé kijelentette, szívesen játszana egy szuperhőst, mondjuk Wonder Womant, aki kellően fekete és szexi. A filmet többek szerint McG rendezné, aki a Charlie Angyalait és a Terminátor új részét is jegyzi. (via Slashfilm)
  • A világot az új James Bond tartja lázban, de egyesek már kigyűjtötték a film hibáit, van elég, de csak azok nézzék, akik már látták a filmet a spoilerveszély miatt. (via Ropeofsilicon)
  • A törökországi Batman városa perre menne a Batman-film alkotóival, mivel azok jogtalanul használják a Batman nevet. A város polgármestere meglepő módon nem a DC Comicsot vagy a Warner Brost perelné, hanem Christopher Nolant. Egyébként a film eddig 992 millió dollárt hozott. (via io9)