Gyorshírek: Indiai remake készül a Vissza a jövőbe-trilógiából

2009.01.02. 10:05
  • Bollywood remake-et készít a Vissza a jövőbe-filmekből. Az Action Replay munkacímű filmben a pandzsáb szívtipró, Akshay Kumar ugrálna oda-vissza az időben két táncjelenet között, hogy a végén összejöhessen a gyönyörű indiai színésznővel, Aishwarya Rai-el. (via slashfilm)

 

  • Újabb kép jelent meg a Pixar következő animációs filmjéről, az Upról, amin már a főszereplők is beazonosíthatóak. A 78 éves légömbkészítő, Carl Fredricksen úgy dönt, egy tonna héliumos lufi segítségével a házával együtt elvitorlázik Dél-Amerikába. Nem számol azonban a potyautasokkal: egy 8 éves, dagi cserkészfiúval meg a kutyájával. Az Upot két veterán Disney-animátor, Bob Peterson (a Némó nyomában írója) és Pete Docter (a Szörny Rt. író-rendezője) készítik, humorban tehát nem lesz hiány. Bemutató május 29-én. (via slashfilm)

 

  • Kedvenc X-Men hősünk, Hugh Jackman kiszállt Steven Soderbergh 3d-s Kleopátra-musicaljéből, ami a rendező tervei szerint 2011-re készülne el. Az ausztrál színész Marcus Antoniust játszotta volna az 1920-as évek díszleteivel és Elvis-dalokkal felturbózott történetben, amiben Catherine Zeta-Jones lenne Kleopátra, Ray Winstone meg Julius Caesar. Jackman azonban nem tudja beiktatni az idei és a 2010-es menetrendjébe a Cleo forgatását, mert hét másik filmben is érdekelt. A Carousel szintén egy musical, ebben egy éneklő péket alakítana. A Fed X-ben gyilkossági ügyben nyomozó FBI ügynök lesz, a Drive-ban autós kaszkadőr, a 3 Days in Europe című vígjátékban pedig romantikus Valentin-napi vakációra indul Jennifer Garnerrel. Három másik filmet (The Secret River, The Amateur, Rebound Guy) producerként jegyez. (via Variety)