Neten az új Tarantino-film trailere

2009.02.11. 07:48 Módosítva: 2009.02.11. 12:56
Brad Pitt fickós bajusszal vezeti harcba a nácivadászokat. Anthony Hopkins Woody Allennel forgat.

Az Entertainment Tonight levetítette az Inglourious Basterds, Tarantino őrült második világháborús filmjének első teaser trailerét. A videó hajnal óta kering a neten (amint lesz jobb minőségben, mi is lecseréljük), és végre megkaptuk, amire vártunk: Apacs hadnagy (Brad Pitt) pattogó hangon követeli a náci skalpokat, Donowitz őrmester (Eli Rorh) baseballütővel fejez le egy német katonát, a többi szereplő meg Rambo-módjára géppuskázza le az ellenséget a Kill Billt idéző képsorokon. A film nálunk a Becstelen brigantyk címet kapta a UIP-tól (aki ez után is csak szidni tudja a filmek magyar fordítását, azzal tényleg valami komoly baj van), a premier pedig augusztus 20-án lesz, egy nappal az amerikai bemutató előtt. (via slashfilm)

Kihagyják a bábokat a Karácsonyi lidércnyomás 2-ből?

"Ha a Disney készít hozzá folytatást, akkor az már CGI lesz - mondta a Cinema Confidentalnak adott interjújában Henry Selick, a Karácsony lidércnyomás és a Coraline rendezője. - Nagyon elszomorodtam, amiért ők már nem látnak fantáziát a hagyományos stop motion technikában. John Lasitter, aki a Pixarnál minden Disney-rajzfilmet számítógéppel készít, szeretne tárgyalni Tim Burtonnel egy folytatásról. De Tim biztosan nem egyezik bele, ha tényleg kihagyják a bábokat." A Corilane rendezője még hozzátette: "Hatalmas üzlet van a CGI animációs filmekben, de remélem ez nem jelenti azt, hogy örökre kiszorul a piacról a stop motion technika." A teljes Henry Selick-interjó itt olvasható. A Neil Gaiman-regényből készült Coraline nálunk március 12-én kerül a mozikba. (via cinecon)

Sztárparádé Woody Allen új filmjében

Kedvenc kutyafejű színészünk, Josh Brolin (Nem vénnek való vidék) és Anthony Hopkins is játszhat Woody Allen új filmjében, amit nyáron kezd el forgatni Londonban. A rendező szokás szerint semmit nem árult el a film részleteteiről, de a két főszereplő elég ígéretesen hangzik. (via Variety)