Forest Whitaker kiszállt a Stallone-filmből

2009.03.20. 11:27 Módosítva: 2009.03.20. 11:42

Forest Whitaker nem tudja elvállalni a CIA-ügynök szerepét Sylvester Stallone 2010-re elkészülő The Expendables című akciófilmjében, ezért lecserélték 50 Centre. Az utolsó skót királyért Oscar-díjjal jutalmazott színészt jelenleg a szintén 2010-re ígért What a Wonderful World című Louis Armstrong életrajzi film előkészületei kötik le, amit ő rendez, és a főszerepet is magának adta. Stallone 60 milliós költségvetésből, áprilisban kezdi Costa Ricán forgatni a 80-as éveket idéző akciófilmjét, amiben Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke és Eric Roberts lesznek a főszereplők. (via slashfilm)

50centexpendables

Disney-mesével nyit az idei cannes-i fesztivál

Május 13-án a Pixar legújabb 3d-s animációjával, az Uppal startol a Cannes-i filmfesztivál. Animációs film eddig még egyszer sem volt nyitófilm a fesztivál 62 éves történetében. Az Up egy öreg nyuggerről szól, aki léggömböket köt a házára, hogy elrepüljön a nagyvárosból a dzsungelbe, de véletlenül magával visz egy sütiárus kiscserkészt is. (via Variety)

Újra forgat a Vissza a jövőbe Dokija

Végre megint mozifilmet forgat a Vissza a jövőbe és az Adams Family-filmek sztárja, Christopher Lloyd, akit az utóbbi 10 évben csak rajzfilmekhez meg tévésorozatokhoz hívtak. A Snowmen című családi moziban Ray Liottával játszik majd együtt, a film valószínűleg idén karácsonykor kerül a mozikba. (via Variety)