Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorshírek: Robert Rodriguez feltámasztja a Predátorokat

2009.04.24. 09:14 Módosítva: 2009-04-24 09:46:47

Robert Rodriguez egy Predators című filmmel állítaná vissza a Ragadozók megtépázott hírnevét. A sztori a tervek szerint a legelső, Schwarzenegger-féle filmet idézné: egy csapat zsoldost kibelez a dzsungelben egy láthatatlan űrlény, akiről ráadásul kiderül, hogy nem egyedül jött (innen a többes szám). A Predators előtt Rodriguez még leforgatná a Grindhouse kamutrailerei között felbukkanó Machete teljes verzióját, az ámokfutó mexikói badass Danny Trejóval. A társrendezője a Terrorbolygó vágója, Ethan Maniquis lesz. (via slashfilm)

predi1

Jason Statham nem hiteles

Kiakadt egy brit szívsebész a Crank: High Voltage-on, amiben a gengszterek kiműtik Jason Statham szívét, és egy Aviocor márkájú műketyegőt szerelnek belé, amit a főhős mindig túltölt árammal, és így szupergyors lesz. Viszont ha nem nyalogatja a 230-at, meghal. Dr. Simon Grant kardiológus szerint a mostani, Abiocor műszíveket nem kell újratölteni (az energiát a sétálgató műszíves betegből nyerik), és a túltöltésükkel sem lesz szuperereje senkinek. Az orvos azt is sérelmezte, hogy a filmben David Carradine verőemberei kórház helyett egy lakásban végezték el a műtétet, a kötelező maszkok és helyi érzéstelenítés nélkül. (via Guardian)

Újra támadnak a Tini Nindzsák

A Mirage Group egy 2011-re időzített, élőszereplős Tini Nindzsa-mozifilmmel akarja megünnepelni a teknőcök születésének 25. évfordulóját (1984-ben jelent meg az első képregény). Az új film a korábbiaktól eltérően az eredetmítoszra fókuszálna: hogyan lett a klotyón lehúzott négy ékszerteknősből reneszánsz művészekről elnevezett, sugárfertőzött mutánsnindzsa? (via Variety)