Gyorshírek: Két folytatást is kap az X-Men kezdetek: Farkas

2009.05.06. 11:27 Módosítva: 2009.05.06. 11:37

A 20th Centutry Fox hivatalosan is bejelentette két újabb filmtervét, amik a 87 milliós hétvégi bevétellel nyitó X-Men kezdetekhez kötődnek. Az egyik a közönségkedvenc bérgyilkosra, Deadpoolra fókuszál, Ryan Reynolds ugyanis nem halt meg a filmben (ez kiderül a stáblista utáni bónuszjelenetből). A másik új film a Wolverine 2 lesz, ebben Farkas (azaz Rozsomák) Japánban kaszabolja majd a szamurájokat. Erre is volt egyébként utalás az első részben, amikor Hugh Jackman szakét vedel a stáblista után. Két másik, korábban már bejelentett film is készül a Foxnál a mutánsokról: az X-Men Origins: Magneto forgatókönyvét Sheldon Turner és a rendező, David S. Goyer írják, az X-Men: First Classét pedig a tévésorozatos Josh Schwartz. A filmeknek Richard Donner felesége, Lauren Shuler Donner lesz a producere. (via Variety & X-ray Vision)

Deadpool, a nagypofájú zsoldos (Ryan Reynolds)
Deadpool, a nagypofájú zsoldos (Ryan Reynolds)

A filmtörténet 100 legjobb benyögése

A Liquid Generation egy 200 másodperces videóba gyűjtötte a filmtörténet 100 legjobb mondatát. A kötelező "Bond. James Bond." és "Hasta la vista, baby!" mellett tényleg bemutatnak minden klasszikust, a "Rózsabimbó"-tól kezdve az "Én vagyok az apád!"-on át a "Nyuszi vagy, McFly!"-ig, zseniális! (via fark.com)

Anno mi is bepróbálkoztunk magyar filmes aranyköpések gyűjtésével, de Gryllus Dorka Játszódjá már másho'!-ján nem jutottunk tovább. Ha most vannak ötletek, várjuk Soha nem késő-jeligére.

Műanyag figurákkal támad a Burger King

Klingon helyett Kingon-figurákat ad a hamburgerei mellé a Burger King, de a Paramounttal kötött szerződésük alapján ők forgalmazzák a Star Trek-kütyük mellet a Transformers 2: A bukottak bosszújához és a G.I. Joe: The Rise of Cobrához kijövő, fröccsöntött műanyag vackokat is. Természetesen lépett a konkurencia is: a Pizza Hut Terminator-játékokat ad a menüjéhez, a Subway szendvicsekhez meg olyan vicces űrlényfigurák járnak majd, amik Will Ferrell új vígjátékában a Land of the Lostban mászkálnak. (via Variety)