Gyorshírek: Websorozatban folytatódna a Blade Runner

2009.06.05. 12:04

Ridley Scott többrészes előzményt készítene a Szárnyas fejvadászhoz Purefold címmel, írja az MTV moziblogja. Az Ag8 stúdió nyáron kezdene el forgatni egy 10 perces nyitófilmet, ami ha sikeres lesz, négy másik rész követné a neten. Ridley Scott feltámasztaná az Alient is: az ötödik rész az első előtt játszódna, és azt mutaná be, hogyan kerültek fel az Alienek az elefánt-kinézetű pilóta hajójára, ahonnan Ripley-ék átvitték a Nostromóra. A rendező valószínűleg Carl Rinch lesz, aki ugyanúgy reklámfilmesként kezdte, mint Ridley Scott, vagy A végső megoldás: Halált jegyző David Fincher. És még ért is hozzá, íme a gőzdinaszauruszos-robotos Saturn-videója:

Kirk kapitány bekerült az új Tony Scott-filmbe

Az új Kirk kapitány, Chris Pine Denzel Washingtonnal játszik majd együtt az Unstoppable című Tony Scott-filmben. A sztori szerint egy toxikus anyagot szállító, elszabadult vonatot kell megállítaniuk. A forgatás Portugáliában lesz, bemutató 2011-ben. Ez egyébként Tony Scott és Denzel Washington ötödik közös filmje. (via MTV)

Napozz együtt Will Ferrell-lel!

Atomgagyi Will Ferrell-napolajak népszerűsítik a színész új dínós filmjét, a Land of the Lostot. Ferrell egyébként jó arc, mert a seggvillantást a Cancer for College alapítvány megbízásából vállalta el. Sokkoló képek a hajtás után! (via MTV)

060409 sunscreen1
060409 sunscreen3
060409 sunscreen2