Gyorshirek: James Cameron is pucér amazonokat akar

2009.06.08. 12:17 Módosítva: 2009.06.08. 12:55

A Terminátor és A bolygó neve: Halál rendezője, James Cameron is csatlakozott a Heavy Metal-mozifilm csapatához, amit Zack Snyder, David Fincher, Gore Verbinski, Tim Miller és Kevin Eastman jegyeznek rendező-producerként. A Heavy Metal magazin 1977 óta ontja a nagymellű amazonok fűrszfogas karddal-stílusú horror, sci-fi és fantasy képregényeket, amik olyan filmeket ihlettek meg, mint a 81-es Heavy Metal, a szintén 81-es Outland, vagy a Heavy Metal 2000. Az új film 2010-re készülne el. Még több nagymellű amazon, meg géppuskás kiborgnő itt. (via cinemablend)

calendar2008

Szörnyekre vált a Muppet Show csapata

Monster Safari címmel készíti el új bábfilmjét Jim Henson Co., a Muppet Showt és a Mesemondót is jegyző trükkcsapat. Lisa Henson, Craig Zobel és Matt Chapman ragaszkodnak a régivágású, stop motion animációhoz, így csak 2012-re készülnek el. A Monster Safari főszereplője egy kriptozoológus lesz, aki szörnyeket keres a Föld minden kontinensén, akárcsak az azonos című, 2007-es rövidfilmben. (via cinemablend)

Lynch Wars

Ilyen lett volna a Jedi visszatér, ha David Lynch rendezi: Palpatine hülyén kuncog és visszafelé beszél, mint a törpe a Twin Peaksben, Luke Skywalkernek meg Bobot is le kell nyomnia, hogy helyreálljon a galaxis békéje. (via fark.com)