Russell Crowe furikáztatja a lovagokat

2009.06.17. 11:48

A Bond-filmek producerei, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson a Frost/Nixonból állítólag nemcsak Peter Morgan írót, de a Frostot játszó Michael Sheent is leszerződtetnék a 23. James Bondhoz. Ő játszaná a Quantum (leánykori nevén: Spectre) bűnszervezet fejét, valószínűleg kopasz macskabolond lesz, mint Donald Pleasence. (via Guardian)

Gimisek a vörösök ellen

Remake készül a 84-es Vörös hajnalból, amiben szovjet és kubai katonák támadtak meg egy coloradói iskolát, és csak a fiatal Patrick Swayze, Charlie Sheen és Jennifer Grey (a Dirty Dancing táncosnője) tudták megállítani őket. Az új verziót Dan Bradley, a Bourne-ultimátum és A Quantum csendje akciójeleneteiért felelős kaszkadőr koordinátor rendezi, a főszereplők Josh Peck, Adrianne Palicki és Chris Hemsworth (Kirk apja az új Star Trekből) lesznek. Bemutató 2010. szeptember 24-én. (via slashfilm)

reddawncasting

Crowe, a motorizált Robin Hood

Vidám hangulatban zajlik a Ridley Scott-féle Robin Hood forgatása Walesben, a pembrokeshire-i tengerparton: Russell Crowe maga furikázza terepjárón a többi kereszteslovagot egyik helyszínről a másikra. A filmben egyébként két sorozatszár is főszerepet kapott: Skarlát Willt a Vészhelyzet Morris dokija, Scott Grimes játssza, Little Johnt pedig a Lost egyik zsoldosa, Kevin Durand. Bemutató 2010. május 14-én. Walesben egyébként egy 800 fős forgatócsoport és 130 ló gondoskodik a középkori hangulatról, még több fotó itt. (via justjared)

russelcrowe robinhood