Gyorshírek: Justin Timberlake is szuperhősruhát húz

2009.07.10. 15:00

Justin Timberlake, Bradley Cooper és Ryan Reynolds is esélyesek Green Lantern, a csodagyűrűs DC-szuperhős szerepére, akiről Martin Campbell, a Casino Royale rendezője forgat filmet a Warnernek. Timberlake az AICN értesülései szerint már túl van a screen testen, Reynolds neve viszont azért érdekes, mert ő már leigazolt a konkurens képregénykiadóhoz, a Marvelhez, és az X-Men kezdetek sikere után külön filmet forgathat Deadpoolról. Zöld lámpás-premier 2011-ben. (via cinemablend & slashfilm)

timberlake green lantern1

Mel Gibson zoknibábbal társalog

Gibson új filmjében, a The Beaverben egy depressziós fickót alakít, akit csak a kezére húzott hódbáb tud kizökkenteni az önsajnálatból. Jodie Foster játssza a feleségét, de a rendező is ő lesz. A forgatókönyvet Kyle Killen írja, a forgatás szeptemberben kezdődik New Yorkban, 19 millió dolláros költségvetéssel. (via Variety)

Jön a Másnaposok 2.

210 millió dollárnál jár a Másnaposok című vígjáték (amihez hozzá jön még az Amerikán kívüli mozikból 61,6 millió), hát persze hogy bejelentették a folytatást. Todd Phillips rendező 2011-re ígéri a második részt, mivel jelenleg a Due Date előkészületeit felügyeli producerként. (via cinemablend)