Programajánló: étel, ital, film, zene az Odeon-Lloydban

2009.07.28. 08:45

Egyebek mellett a hazai és a nemzetközi borvilággal, a magyar kultuszitalok történetével, különféle alternatív étkezési formákkal, valamint a témába vágó filmekkel ismerkedhetnek meg azok, akik a hétvégén ellátogatnak a budapesti Odeon-Lloyd mozi Étel, ital, film, zene elnevezésű kétnapos rendezvényére.

A gasztrovizuális hétvége elnevezésű program keretében az érdeklődőket vetítések, beszélgetések, étel- és borkóstolók mellett egy fröccspult is várja a budapesti filmszínházban.

A látogatók megismerkedhetnek a sajátos életmódot folytató freeganekkel, több hazai gasztrobloggerrel, valamint az egyes országok és régiók étkezési hagyományainak megőrzéséért küzdő Slow Food mozgalommal.

A beszélgetések mellett különféle filmvetítések várják az érdeklődőket a július 31-én és augusztus 1-jén tartandó rendezvényen: több gasztronómiai témájú dokumentumfilm, illetve rövidfilm lesz látható. A jó hangulatról a moziban felállított fröccspult és az étel-italakciók mellett dj Instabil zenéje gondoskodik a hétvégén.