Gyorshírek: Ridley Scott rendezi az Alien 5-öt

2009.07.31. 11:42

Most már hivatalos: Ridley Scott rendezi az Alien 5-öt. Ami igazából Alien 0, mert ha minden igaz, arról az elefántszerű lényről szól majd, akinek a hajóján Ripley-ék megtalálták az első Alient az 1979-es filmben. A forgatókönyvet a nem túl ismert Jon Spaihts írja. (via Variety)

spacejockey alien

Jön a Szörny Rt. 2.

Lebukott a Disney az új filmterveivel: a 2012-re ígért Szörny Rt. 2-höz, a Tiger Kinghez és a World War Robothoz is megszerezték a monsters2.com, a TheTigerKingMovie.com és a worldwarrobot-movie.com, worldwarrobotmovie.com, worldwarrobotthemovie.com doméneket. (via slashfilm)

Schwarzi újra Predátorra vadászhat

"A közönség csak úgy fogja elfelejteni a rossz Predátor-folytatásokat, ha visszatérünk az eredetihez" - mondta Robert Rodriguez egy MTV-videóban a 2010-re ígért Predátor 3-ról, aminek Antal Nimród lesz a rendezője. Rodriguez producerként ragaszkodik hozzá, hogy Kalifornia kormányzója, Arnold Scwarzenegger is szerepeljen az új részben (ő győzte ugye le az első Predátort a dzsungelban), de lehet, hogy csak digitálisan rakják bele, mint McG a T4-nél. Schwarzenegger egyébként tegnap lett 62 éves. (via MTV moviesblog)