Mad Max helyett jön Mad Maxie

2009.10.22. 12:14 Módosítva: 2009.10.22. 12:14
  • Mel Gibson helyett Charlize Theron lesz a főszereplő a Mad Max 4-ben. Legalábbis ilyen tervekről nyilatkozott a rendező, George Miller, aki korábban azt is mondta, Gibson már túl öreg az új filmhez, és valószínűleg senki nem tudná rábeszélni, hogy megint bőrcuccokban járja az ausztrál sivatagot. A Mad Max-rajongók máris elnevezték Charlize Theront "Mad Maxie"-nek. A kultikus trilógia folytatását jövő nyáron kezdik forgatni, a bemutató 2011-ben lesz. (via cinemablend)
madmaxie1
  • Bruce Willis hivatalosan is elvállalta a főszerepet a Kane & Lynch című PC-s játék filmváltozatában, ami két pszichopata tömeggyilkos vérgőzös mindennapjait mutatja be. A forgatókönyvet Kyle Ward írja, rá bízták amúgy a Hitman 2-t is. A Kane & Lynch forgatása jövő ősszel indul, a rendező Simon Crane lesz, aki korábban olyan filmekben volt second unit director és kaszkadőr, mint a Terminator 3, az X-Men 3, és Bruce Willis legutóbbi mozija, a Hasonmások. (via slashfilm)
  • Kijött a Magyarországon forgatott Season of the Witch első trailere, ami inkább teaser, mert csak 28 másodperc. A sok szörnypofa között felbukkan Nicolas Cage és Ron Perlman is, akik boszorkányokra vadászó középkori lovagokat alakítanak. Bemutató: 2010. március 19-én. (via slashfilm)