Jenő
-3 °C
6 °C

Harvey Keitel Shag Beckurnak dolgozik

2009.11.13. 13:07 Módosítva: 2009-11-13 13:07:36
  • Már egy ideje bejelentették a Bourne negyedik részét, márciusban meg is erősítették, hogy Matt Damon visszatér a főszerepre, és Paul Greengrass, a második és harmadik felvonás rendezője készíti a következőt is. Azonban nem akarják elkapkodni, még mindig írják a forgatókönyvet, mondta a színész a Total Film magazinnak. 18 hónapon belül kezdődhet a forgatás. (via contactmusic)
  • Harvey Keitel is csatlakozott az Apádra ütök harmadik része, a Little Fockers szereplőgárdájához. A színész vállalkozót fog játszani, aki Shag Beckurnak dolgozik. Ben Stiller, Tero Polo, Robert De Niro, Dustin Hoffman és Barbara Streisand visszatér a folytatásra. Jessica Alba és Laura Dern pedig már korábban leszerződött a produkcióra. A harmadikat Paul Weitz rendezi. (via hollywoodreporter)
1209399
  • A két hónappal ezelőtt olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy Rambo a következő részben kommandósokkal együtt simít el egy félresikerült kísérletet. Ezt később Stallone is megerősítette, de a színész végül úgy döntött, ezt egy másik karakterrel filmesíti meg, Rambót az ötödik epizódban egy határhoz közeli erőszakos kis faluban fogjuk látni, amint elrabolt fiatal lányokat keres. Az akciósztár a StalloneZone-nak küldött e-mailben írt erről. (via MTV)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?