Harvey Keitel Shag Beckurnak dolgozik

2009.11.13. 13:07 Módosítva: 2009.11.13. 13:07
  • Már egy ideje bejelentették a Bourne negyedik részét, márciusban meg is erősítették, hogy Matt Damon visszatér a főszerepre, és Paul Greengrass, a második és harmadik felvonás rendezője készíti a következőt is. Azonban nem akarják elkapkodni, még mindig írják a forgatókönyvet, mondta a színész a Total Film magazinnak. 18 hónapon belül kezdődhet a forgatás. (via contactmusic)
  • Harvey Keitel is csatlakozott az Apádra ütök harmadik része, a Little Fockers szereplőgárdájához. A színész vállalkozót fog játszani, aki Shag Beckurnak dolgozik. Ben Stiller, Tero Polo, Robert De Niro, Dustin Hoffman és Barbara Streisand visszatér a folytatásra. Jessica Alba és Laura Dern pedig már korábban leszerződött a produkcióra. A harmadikat Paul Weitz rendezi. (via hollywoodreporter)
1209399
  • A két hónappal ezelőtt olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy Rambo a következő részben kommandósokkal együtt simít el egy félresikerült kísérletet. Ezt később Stallone is megerősítette, de a színész végül úgy döntött, ezt egy másik karakterrel filmesíti meg, Rambót az ötödik epizódban egy határhoz közeli erőszakos kis faluban fogjuk látni, amint elrabolt fiatal lányokat keres. Az akciósztár a StalloneZone-nak küldött e-mailben írt erről. (via MTV)