Judit
2 °C
7 °C

Musicales veszi át a Karib-tenger kalózait

2009.11.17. 12:26
  • Rob Marshall, a Chicago és az Egy gésa emlékiratai rendezője kapja a Karib-tenger kalózainak negyedik részét. A korábbi pletykát maga a rendező erősítette meg Nine című musicaljének bemutatója után, amiben együt játszik Nicole Kidman, Sophia Loren, Penélope Cruz, Judi Dench, Daniel Day-Lewis és Fergie. "Felkértek rá, különben az életben nem gondoltam volna, hogy ilyesmit fogok rendezni - nyilatkozta Marshall. - Miért is ne?, mondtam magamban, és végül elvállaltam." Nemrég összeültek Johnny Depp-pel is, hogy megbeszéljék a folytatást, amiben Jack kapitány az ifjúság forrását keresi, és 2011-ben kerülhet mozikba. Az első három részt Gore Verbinski rendezte. (via Ain't it Cool News)
  • Hogy a Karib-tenger kalózainak negyedik része jó üzleti vállalkozás, azt az elmúlt húsz év legnyereségesebb filmjeinek listája is igazolja. Az összesítésben az első húsz között csak egyetlen eredeti film szerepel, a Némó nyomában a Pixartól. A többi vagy remake, vagy folytatás, vagy képregény-, esetleg könyvfeldolgozás. Az első harmincba már bekerült a Kung Fu Panda is, ami meg a Dreamworks saját története. A Pixar az első ötvenet összevetve is jól áll, ebben a merítésben a mindössze kilenc darab eredeti film közül öt készült náluk. (via Slashfilm)
  • 79 évesen meghalt Edward Woodward, aki a Vesszőből font ember című 73-mas kulthorrorban egy istentagadó pogány közösséget fedez fel egy skót szigeten. A brit színész majdnem száz filmben és sorozatban játszott, másik híres szerepét a "Betörő" Morant című ausztrál háborús filmben kapta, amiben hadnagyként harcol a búrok ellen. Utoljára a Vaskabátok (Hot Fuzz) című rendőrös vígjátékban szerepelt Simon Pegg mellett. (via AFP)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?