Eddie Murphy most jól viccel az állatokkal

2009.11.19. 13:05
  • Eddie Murphy lesz a producere a The Misadventures of Fluffy-filmnek, a színész a főszerepet is eljátszaná. A történetben a főszereplő állatokkal kommunikál, miközben New York-on vág át. A vígjáték a hírek szerint Murphy 80-as évekbeli nagy sikerére, a Szerepcserére fog hasonlítani, amiben Jamie Lee Curtis meztelenkedett, bár a leírás szerint inkább a Dr. Dolittle-re hajaz. (via riskybusiness)
  • A T4-ként befutott Sam Worthington a The Last Days of American Crine című filmre szerződött, amely egy decemberben megjelenő, hasonló című képregényen alapul. A történet a közeljövőben játszódik Amerikában, a kormány kifejlesztett egy bűnözői hajlamot visszafogó technológiát. Graham Brick élete legnagyobb rablását tervezi és kénytelen ezt mihamarabb végrehajtani, mivel hamarosan működni kezd a szerkezet, így csapatát is kapkodva állítja össze. (via movieweb)
  • Emily Barclay is csatlakozik Sam Neillhez és Geoffrey Rush-hoz, hogy hangját kölcsönözze a Zack Snyder rendezésében készülő Guardians of Ga'hoole 3D-s animációs filmhez. A nagy költségvetésű fantasyhez már hozzá is láttak, a bemutatót szeptember 24-re időzítették. A főhős egy Rosen nevű bagoly, akit lenyűgöznek apja történetei, a mitikus, szárnyas harcosokról. (via firstshowing)
cine1