Olivér
4 °C
8 °C

Stephen King folytatja a Ragyogást

2009.11.26. 11:44
  • Guy Pearce is játszik Nicolas Cage és January Jones mellett a The Hungry Rabbit Jumps bosszúthrillerben. Decemberben indul a forgatás, a produkciót Roger Donaldson rendezi. A filmben Cage-nek brutálisan meggyilkolják a feleségét (Jones), aki bosszúért lihegve indul az elkövető után. (via movieweb)
  • A Zombieland rendezője, Ruben Fleischer elárulta, hogy a stúdió tervezi a folytatást 3D-ben. Az első részben látott szereplőgárda - Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin – is visszatérne. Azt még nem tudni, mikor láthatjuk a második felvonást, mivel még nincs forgatókönyv, és a rendező is elfoglalt mostanában. (via moviehole)
  • Stephen King új regénye promóciója során elmondta, hogy már dolgozik az új könyvén, amelynek címe Doctor Sleep lesz, ez pedig az 1977-ben kiadott Ragyogás folytatása, a középpontban Dannyvel. A Ragyogásból Stanley Kurbick forgatott filmet 1980-ban Jack Nicholsonnal a főszerepben. (via worstpreviews)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?