Szilvia
5 °C
16 °C

Antal Nimród nem akarta Vin Dieselt

2009.11.30. 12:14 Módosítva: 2009-11-30 13:47:38
  • November 25-én mutatták be Amerikában Viggo Mortensen legújabb filmjét, a The Roadot, amiből a rajongók nagy bánatára hiányzott az eredeti Cormac McCarthy-regény legsokkolóbb kannibáljelenete, a csecsemősütés. "Nem akartunk közeli képet egy ropogósra égő kisbabáról" - indokolta a döntést John Hillcoat rendező. Az apa-fiú kapcsolatra koncentráló The Road bejött a kritikusoknak (8,3 pont az IMDb-n, 71 százalék a Rottenromatoeson), viszont a bemutató óta még csak 2 millió dolláros bevételt termelt. (via cinemablend)
  • "Az eredeti Predátor film azért volt jó, mert egy igazi ember volt a jelmezben, és egy igazi dzsungelben ugrált. Így csináljuk mi is, egy hónapig forgatunk Hawaiion, ahol nagyon látványos helyszíneket találtunk - mondta Antal Nimród a comingsoon.comnak adott interjújában a Predatorsról. - Mindenkit megleptünk, amikor bejelentettük, hogy Adrian Brody kapta meg a főszerepet. De nem akartuk Vin Dieselt, vagy egy másik, Schwarzenegger-alkatú kolosszust, mert ha megnézed, Afganisztánban és Irakban most sokkal vékonyabb katonák harcolnak." Az interjúból az is kiderül, Antal Nimród igazi Predátor-rajongó (14 éves kora óta ott lóg a falán az első mozifilm plakátja), és az új részt azért rendezheti ő, mert Robert Rodrigueznek bejött a Kontroll és az Armored is. A Predators operatőre egyébként Pados Gyula, a forgatókönyvet Robert Rodriguez és egy elsőfilmes szerzőpáros, Michael Finch és Alex Litvak írták. A forgatás még egy hónapig tart, amerikai premier 2010. július 7-én. (Nimróddal egy éve készült interjúnk itt olvasható.)
  • Az uruguyi Federico Alvarez lehet az új Neill Blomkamp: a lenti, YouTube-ra kitett óriásrobotos inváziós filmjére felfigyelt a Pókember és az Evil Dead rendezője, Sam Raimi, és azonnal szerződtette a Panic Attack 40 milliós költségvetésű változathoz. Alvarez már kapott is 1 millió dollár támogatást a forgatókönyv megírásához, és a társszerzőjével, Rodolfo Sayaguésszel valamint a barátnőjével beköltözhetett egy Los Angales-i villába, amihez még kocsi is jár. (via slashfilm)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?