Johnny Depp életműdíjat kap Connerytől

2009.12.03. 19:52
  • Johnny Depp életműdíjat vehet át december 13-án a bahamai fesztiválon Sean Connerytől. A 46 éves színész nem a régi művészfilmjeiért kapja az elismerést, hanem olyan nyári blockbusterekért, mint az Én, Pán Péter, a Sweeney Todd, a Karib-tenger kalózai trilógia és a Közellenségek. (via Variety)
  • Robert Duvall lehet a szélmalmokkal harcoló öreg lovag a The Man Who Killed Don Quixote-ben, legalábbis erre utal a Collidernek adott interjúja, amiben azt mondta, Terry Gilliammel fog együtt dolgozni a közeljövőben. Gilliam még 2000-ben kezdte forgatni a filmet Johnny Depp-pel és Jean Rocheforttal, de a díszleteket elmosta egy árvíz. Az új verzió 2011-re készülhet el. (via cinemablend)
  • Egy vicces kedvű filmrajongó összevágta a Csillagok háborúja trilógia és a Végzet temploma jeleneteit a Sebhelyesarcú trailerével. Az eredmény a Scar Wars lett, amiben egy Al Pacino-hangon káromkodó Han Solo visszaszerzi a pénzét és a hatalmát, övé lesz a nő, és személyesen áll bosszút Jabbán a régi sérelmekért. A kokainozó birodalmi tiszt 1:45-nél mindent visz! (via slashfilm)