Laurence Fishburne is az új Predatorban

2009.12.18. 13:55
  • Laurence Fishburne is benne lesz az új Predatorban, a színész nemrég szerződött le a már készülő filmbe. Karakteréről csak annyi szivárgott ki, hogy egy Noland nevű férfit játszik. A történet a Földön kezdődik, innen ragadják el Adrien Brodyt az idegen bolygóra. A többiek itt aprítják a Ragadozókat: Topher Grace (körözött bűnöző), Danny Trejo (mexikói drogkartell tagja, Uzi géppisztollyal) és Isabelle Alice (a csapat mesterlövésze). A készítők szeretnék megnyerni Schwarzeneggert is egy cameószerepre. Antal Nimród rendezése alatt szeptember 28-án kezdték a forgatást, Hawaiin 22 napot dolgoztak és kb. 16 millió dollárt költöttek itt a 40 milliós költségvetésből. Jelenleg Texasban, Robert Rodriguez stúdiójában, a Troublemakerben akcióznak. (via shocktillyoudrop)
nimrod-antal-predator
  • Taylor Lautner, az Alkonyat franchise egyik főhőse lesz a központi figurája a Cancun című akciófilmnek. A Summit Entertaiment Eric Champnella és Grant Thompson forgatókönyvét vette meg. Taylor apja, Dan Lautner társproducere a történetnek. Egy főiskolás srác egy lánnyal és barátaival a mexikói Cancúnba utazik, ahol egy drogkartell elrabolja őket. A filmben szerepel Lautner karatetudománya is, három aranyérmet szerzett a World Karate Association versenyein. (via comingsoon)
  • Peter Segal (ZseniKém) rendezheti a Neighborhood Watch misztikus vígjátékot. Jared Stern írta a forgatókönyvet, Shawn Levy pedig a producer. A történet szerint egy férfi vidékre utazik, ahol csatlakozik a polgárőr rendszerhez, ám hamarosan rájön, hogy a közösségben természetfeletti dolgok zajlanak. Segal a ZseniKém folytatását készítette volna el, de a stúdió másképp dönött. (via variety)