Visszatérnek a District 9 űrrákjai

2010.01.07. 13:11 Módosítva: 2010.01.07. 14:17
  • Neill Blomkamp semmiképp sem szeretne Halo-szerű videojátékot a District 9-ből, de a folytatást nem tartja kizártnak: "Az idegeneket nem akarom visszahozni, hogy mindent felrobbantsanak, de egy előzményfilm nagyon érdekes lehetne" - nyilatkozta a dél-afrikai rendező az LA Timesnak. Az augusztusban mozikba került, 30 millió dollárból forgatott District 9-et az év egyik legjobb sci-fijének kiáltották ki a nézők és a kritikusok is, és végül 204 millió dolláros bevételt hozott össze. Blompkamp jelenleg egy másik szocióba hajló sci-fin dolgozik, ami egy túlzsúfolt (de semmiképpen sem dél-afrikai) metropolisban játszódna. (via cinemablend)
  • A Paramount Pictures igazgatóhelyettese, Rob Moore elégedett volt a G. I. Joe: A kobra árnyéka 301,5 millió dolláros bevételével (plusz a dvd-kiadásból befolyt összeggel), ezért 2012-re elkészítenék a 175 millióba került film második részét is, bár a forgatókönyvíró kilétét még nem hozták nyilvánosságra. (via slashfilm)
  • A Warner Brothers remake-et akar forgatni a dél-koreai Chan-wook Park 2002-es akciókrimijéből, A bosszú urából. Az eredeti film a süket Ryuról szólt, aki a nővére májátültetéséhez rabolt pénzt és gyilkolt embereket. (via slashfilm)