Szilvia
5 °C
16 °C

Nem Antal Nimród kapta a Pókember 4-et

2010.01.20. 11:50 Módosítva: 2010-01-20 13:08:06
  • Vége a találgatásoknak: nem James Cameron, nem Antal Nimród, hanem Marc Webb, a számos díjat és majdnem két Golden Globe-ot is besöprő (500) Days of Summer című vígjáték rendezője örökölte meg Sam Raimitől a Pókember 4-et. Az új rész folytatás helyett reboot lesz, és Peter Parker középiskolás éveiben játszódik majd, amikor a radioaktív pók csípése után tinédzserként kellett feldolgoznia a szuperhős traumáját. A téma miatt néhány fanyalgó rajongó szerint a 2012-ben mozikba kerülő negyedik Pókembernek a Spider-Man: Twilight lenne a legideálisabb cím. (via deadline.com)
spiderman twilight
  • James Cameron az Avatarba pumpált több száz millió dollár után minimálmozit forgat Ausztráliában. A Sanctum című pszichothriller mindössze 30 millióból készül a kontinensnyi sziget Aranypartján, de ehhez a filmhez is felhasználják az Avatarhoz kifejlesztett 3D-kamerákat. A történet főhősei óceánkutatók, akik valami természetfelettire bukkannak egy víz alatti barlangban. Cameron csak producerként vesz részt a film készítésében, a rendező Alister Grierson lesz. Bemutató 2010-ben. (via news.com)
  • Minden idők 100 legkínosabb és leggiccsesebb filmes beszólását közölte a pajiba.com. Itt van Nic Cage klasszikusa a Fegyencjáratból ("Tedd vissza a nyuszit a dobozba!"), Steven Seagal szerénykedése a Száguldó erődből ("Én csak a szakács vagyok"), de Schwarzenegger  életművéből is válogatnak. (via pajiba.com)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?