Nem Antal Nimród kapta a Pókember 4-et

2010.01.20. 11:50 Módosítva: 2010.01.20. 13:08
  • Vége a találgatásoknak: nem James Cameron, nem Antal Nimród, hanem Marc Webb, a számos díjat és majdnem két Golden Globe-ot is besöprő (500) Days of Summer című vígjáték rendezője örökölte meg Sam Raimitől a Pókember 4-et. Az új rész folytatás helyett reboot lesz, és Peter Parker középiskolás éveiben játszódik majd, amikor a radioaktív pók csípése után tinédzserként kellett feldolgoznia a szuperhős traumáját. A téma miatt néhány fanyalgó rajongó szerint a 2012-ben mozikba kerülő negyedik Pókembernek a Spider-Man: Twilight lenne a legideálisabb cím. (via deadline.com)
spiderman twilight
  • James Cameron az Avatarba pumpált több száz millió dollár után minimálmozit forgat Ausztráliában. A Sanctum című pszichothriller mindössze 30 millióból készül a kontinensnyi sziget Aranypartján, de ehhez a filmhez is felhasználják az Avatarhoz kifejlesztett 3D-kamerákat. A történet főhősei óceánkutatók, akik valami természetfelettire bukkannak egy víz alatti barlangban. Cameron csak producerként vesz részt a film készítésében, a rendező Alister Grierson lesz. Bemutató 2010-ben. (via news.com)
  • Minden idők 100 legkínosabb és leggiccsesebb filmes beszólását közölte a pajiba.com. Itt van Nic Cage klasszikusa a Fegyencjáratból ("Tedd vissza a nyuszit a dobozba!"), Steven Seagal szerénykedése a Száguldó erődből ("Én csak a szakács vagyok"), de Schwarzenegger  életművéből is válogatnak. (via pajiba.com)