Daryl Hannah is él a Kill Bill-folytatásban

2010.02.04. 12:49
  • A világszerte kétmilliárdot termelő Avatar mostanra Észak-Amerikában is lehagyta James Cameron előző nagyjátékfilmjének bevételét. A Titanic 600,8 millió dollárt termelt az amerikai mozikban 10 hónap alatt, az Avatar szűk másfél alatt hozta ugyanezt. (via worstpreviews)
  • Quentin Tarantino elárulta, hogy tervezi a Kill Bill folytatását. 2014-re ígéri az új részt, eleve úgy gondolta, 10 év fog eltelni a második és harmadik film között. Tarantino elmondása szerint ennyi idő pont elég, hogy a Menyasszony (Uma Thurman) és a lánya újra normális életet élhessen. Daryl Hannah, aki Elle Drivert játszotta a Kill Billben, szintén visszatér. (via film24)
deryll
  • A Columbia Dan Brown Az elveszett jelkép c. regényéből is filmet készít. Steven Knight forgatókönyvírót kérték fel, hogy írja meg a szkriptet. Knight korábban olyan filmeknél működött közre, mint a Viharsziget, Eastern Promises - Gyilkos ígéretek és Gyönyörű mocsokságok. (via slashfilm)
  • Az Universal zöld utat adott az ötödik Halálos iramban mozifilmnek, aminek címe Fast Five lesz. Vin Diesel, Paul Walker visszatér, Justin Lin, az utolsó két felvonás rendezője rendezi, Neal Moritz pedig a produceri teendőket látja el. A történet szerint Dom és Brian (Diesel és Walker) egy legendás fejvadász elől menekül. (via variety)