Már az új raszta Conan is 3D-ben mészárol

2010.02.22. 13:35 Módosítva: 2010.02.22. 16:00
  • A Lionsgate is megirigyelte az Avatar sikerét, 3D-ben forgatnák le a rasztahajú Jason Momoával a 2012-re beharangozott új Conan mozifilmet . Ahogy azt korábban megírtuk, a rendező a remake-gyáros Marcus Nispel  (Texasi láncfűrészes, Péntek 13.) lesz, aki januárban még Mickey Rourke-nak szánta a kimmériai barbár apjának szerepét. (via cinemablend)
  • Nicolas Cage márciustól a louisianai Shreveportban forgatja legújabb filmjét, a Drive Angryt, amit 3D-ben forglmazna a Nu Image/Millennium Films. A sztori főszereplője Cage, aki egy emberáldozó szekta karmaiból menekít ki egy szőke bombázót, Amber Heardot. A rendező Patrick Lussier, a Halloween H20 és a Sikoly-folytatások vágója lesz, a társforgatókönyvírója Todd Farmer, aki már a Véres Valentinon is együtt dolgozott Lussierrel. Amerikai premier: 2011. február 11. (via shocktillyoudrop)
  • Az Alkonyat-rajongók valószínűleg a kigyúrt farkasemberkölyköt, Taylor Lautnert is szívesen megnéznék 3D-ben. Egyelőre azonban csak annyit lehet tudni legújabb filmtervéről, az Abductionről, hogy olyan srácot alakítana benne, aki megtalálja a gyerekkori képét az eltűnt személyek weboldalán. A thriller forgatókönyvét Shawn Christensen szállította le a Lionsgate-nek, de a pontos forgatási ütemtervről és a rendezőről még nincs hír. (via movieweb)