Fülöp, Evelin
EUR 394,07 Ft
USD 368,84 Ft
13 °C
27 °C

Miért van mellük a na’viknak?

2010.03.02. 09:25 Módosítva: 2010.03.02. 09:56

Az Avatar álomnőjének, a Zoe Saldana testéről mintázott na’vi lánynak, Neytirinek szép melle van, bár a filmben állandóan fedi a haja és az ékszerek, mert különben nem lehetett volna ilyen kedvező korhatárral bemutatni, ennek áldozata lett egy szexjelenet is, amit csak a dvd-n mutatnak csak be.

James Cameron 140 milliárd forintot hozó mozijában ember hősünk boldog szerelembe zuhan egy na’vi lányba. Már amennyiben lány ugye, mert nem ez az első eset, hogy Cameronnak szereplői szexualitásáról és másodlagos nemi jellegéről kell beszélnie. A rendező a kezdetek óta azt mondja, hogy Neytirinek van melle, még akkor is, ha a faja szempontjából nincs értelme, mert nem emlős.

navi

Viszont a Neytirit alakító színésznőnek, Zoe Saldanának van melle, szép, ha ez számít ebben az ügyben.

Szerencsére ezt a fontos kérdést, hogy miért van melle a na'vinak, feltették Cameronnak is egy műsorban (Inside the Actor Studio). Amikor a közönség nevetése lecsillapodott, Cameron válaszolt: Mert embereknek készült ez a film. A tömeg megint felnevetett. Cameron erről a következőt mondta: „Koncentráljunk olyan dolgokra, amik úgy hozhatják létre a másféleséget, hogy ne kedvetlenítsen el senkit.” Ezért lett ilyen a na'vi lány.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás