De Niro lesz a legendás Vince Lombardi

2010.03.11. 10:46
  • Lecserélték a Jack and Diane című, leszbikus tini vérfarkasokról szóló romantikus horror egyik főszereplőjét: Alison Pill helyett a 20 éves brit színésznő, Juno Temple lesz a csendes és visszafogott Diane, akiben farkasember lakozik. A keménynek mutatkozó, de belül törékeny Diane Jack nevű barátnője marad a 23 éves Olivia Thirlby. Az író-rendező Bradley Rust Gray lesz, bemutató 2011-ben. (via gammasquad)
Juno Temple, leszbikus tinifarkasember
Juno Temple, leszbikus tinifarkasember
  • Robert de Niro lesz Vince Lombardi, az amerikai futball Sebes Guszti bácsija, a Green Bay Packers legendás edzője, akivel a csapat  hétszer nyerte el a bajnoki címet. A film forgatókönyvét az életrajzi drámák specialistája, a Forrest Gumpot, az Alit és a Benjamin Buttont is jegyző Eric Roth írja. (via Vanity Fair)
lombardi-de-niro
  • Az Oscar-házigazda Steve Martin májusban kezdi el forgatni Kanadában Jack Blackkel és Owen Wilsonnal a The Big Year című vígjátékot. A sztori főszereplője három őrült ornitológus, akik azon versenyeznek, ki tudja a legtöbb ritka madárfajt összegyűjteni Amerikában. A sztori már évek óta a Fox 2000 stúdiónál pihen, korábban Dustin Hoffmann-nal készült volna el. A forgatókönyvet Howard Franklin írta Mark Obmascik 98-as regénye, a The Big Year: A Tale of Man, Nature and Fowl Obsession alapján. A rendező a Marley és ént jegyző David Frankel, a producer pedig Owen Wilson legjobb haverja, Ben Stiller. (via Hollywood Reporter)