Will Smith reklámozza az új Karate Kidet

2010.03.24. 12:23
  • Will Smith jelenleg a Karate Kölyök reklámozásával van elfoglalva. A színész a 84-es sikerfilm feldolgozásában producerként vett részt, fia, Jaden játssza a főszerepet. A történetet kicsit átírták: a főszereplő fiút Detroitból Kínába költözteti az anyja, ahol az iskolában csak ő nem ért a küzdősportokhoz, így Jackie Chanhez fordul. Amerikában június 11-én mutatják be a filmet, itthon júliusban.
    02
    Smith ezek után két lehetséges produkció főszerepe között választ. Az egyik szóba jöhető film a Sötét zsaruk harmadik része, a másik a City By the Sealed bűvészfigurája, ennek forgatókönyvet Andrew Niccol jegyzi. Smith bűvészt játszana, aki egész Manhattant átúsztatja az óceánon, hogy Angliában élő lányával találkozhasson. (via variety)
  • A Ron Burgundy legendája után szóba került a folytatás, ám a 2004-es bemutató óta nem sok minden történt a sequel környékén. A vígjáték egyik főszereplője, Will Ferrell most a Zoo Magazine-nak azt nyilatkozta, hogy a rendező, Adam McKay próbálja összeszedni a csapatot (David Koechner, Steve Carrell, Paul Rudd) a folytatáshoz. (via contactmusic)
  • Noah Baumbach írta a The Emperor's Children forgatókönyvét, amely Claire Messud 2006-ban megjelent regényén alapszik. Keira Knightley, Eric Bana és Richard Gere leszerződtek a filmre. A produkciót Ron Howard vezényelte volna le, ám ő végül átadta a rendezői széket Baumbachnak. Howard nem távozott a fedélzetről, producerként egyengeti a film útját. A történet a 30-as éveiket taposó dúsgazdag, elit egyetemet végzett embereket állít a középpontba. (via playlist)
  • Jancsó Miklóst életműdíjjal tünteti ki a pozsonyi Febiofest nemzetközi filmfesztivál. A rendező személyesen veszi át az elismerést vasárnap este a szlovák fővárosban. (via Filmunió)