Jolie nélkül változatosabb lesz a Wanted 2

2010.03.26. 13:19
  • A válásával foglalkozó Sandra Bullock nemcsak a díjátadókon fog összefutni a közeljövőben Meryl Streeppel, a hírek szerint a lányát alakítja egy egyelőre még cím nélküli filmben, írja a x17. A hétvégén tárgyalt a producerekkel. Nemrég az Oscar-díjátadón izgulhattak mindketten a legjobb főszereplőnő kategóriában, ahol Bullock kapta a díjat, aki egyébként nagy csodálója Streepnek, a Critic's Choice Movie Award januári díjátadón le is kapta példaképét.
  • Matthew Bomer és Ari Graynor is leszerződött Anna Faris és Chris Evans mellé a What's Your Number c. vígjátékba. A történetben Anna Faris nem találta meg a nagy őt, ezért felkeresi az összes volt pasiját, hátha valamit nem vett észre. A produkciót Mark Mylod rendezi, ő a tévé világából érkezik, leginkább sorozatokat készített, nevéhez köthető a Törtetők és a Royle Family néhány epizódja.(via movieweb)
  • Nehezen akar megszületni a Wanted második része, a készítők vissza akarták hozni Angelina Jolie-t a folytatásra (állítólag a gyógyító medencében regenerálódott volna), de a színésznő néhány hete azt mondta, nem kér a filmből, és kilépett Alfonso Cuaron Gravity sci-fijéből is kilépett. Csak Darren Aronosfky Serena című thrillerében vállalt szerepet.
    Angelina Jolie a Wanted-ben
    Angelina Jolie a Wanted-ben
    Mark Millar elárulta az MTV-nek, hogy az Universal és a rendező, Timur Bekmambetov nem mond le a filmről, Jolie nélkül is szeretnék megcsinálni. Millar nagyszerűnek tartja, hogy a főbb szereplőket megölték a Wantedben, így teljesen új karaktereket tudnak behozni, és sokkal változatosabb lesz a film. (via mtv)
  • Az Alkonyat sztárja, Taylor Lautner lesz a főszereplője a Cancun c. akciófilmnek. John Singleton rendezi a produkciót, amiben Lautner karaktere a világhálón ráakad egy eltűnt személyeket nyilvántartó oldalra a saját gyerekkori fényképével. (via playlist)