Bruce Willis, Stallone és Schwarzenegger egy jelenetben az Expendables-trailerben

2010.04.01. 10:34 Módosítva: 2010.04.01. 11:58
  • Stallone legújabb akciófilmje, a The Expendables több szempontból is mozitörténeti mérföldkő: itt láthatjuk először közös jelenetben az akciózsáner legtökösebb hőseit, Bruce Willist, Arnold Schwarzeneggert és Slyt, akik amúgy 91 óta igazgatják együtt a Planet Hollywood étteremláncot. Milliószor megírtuk már, de nem árt az ismétlés: az Expendablesben Stallone, Jet Li és Jason Statham Mickey Rourke megbízásából együtt verik le a dél-amerikai diktátor szolgálatába álló Eric Robertset és árulóvá lett volt bajtársukat, Dolph Lundgrent. Piros betűs premiernap: 2010. augusztus 19. (via yahoo)
  • A Bourne-trilógia második és harmadik részét jegyző Paul Greengrass is vállalná rendezőként James Cameron 3D-s Fantasztikus utazás remake-jét, amihez ugyanazt a kameratechnikát használnák, amit az Avatarhoz fejlesztett ki a Lightstorm. A sztori a Fox 1966-os sci-fijéből merít: egy haldokló tudós utolsó reménysége öt kollégájában van, akiket miniatűr tengeralattjáróval befecskendeznek a vérébe. Az új verzió forgatókönyvét Shane Salerno írta. (via movieweb)
  • Így fog kinézni az élő szereplők közé rajzolt Maci Laci és a haverja, Bubu a decemberre időzített Yogi Bear mozifilmben. Az 50 éves rajzfilmfigurák hangját Dan Aykroyd (Maci) és Justin Timberlake (Bubu) kölcsönzik, Anna Faris pedig egy hús-vér dokumentumfilmes csaj lesz, aki a kajarabló medvékről forgat a Yellowstone Parkban. (via slashfilm)
yogiék