A Wu-Tang Clan rappere kínai falut ment

2010.05.10. 10:36
  • A Wu-Tang Clan lelke, RZA végre valóra válthatja az álmát oly sok év után, és elkészítheti saját harcművészeti filmjét Eli Roth segítségével. RZA készített néhány próbafelvételt Kínában, amíg Roth és Tarantino a Becstelen brigantykat forgatta, Roth szerint nagyon jól sikerültek és rendkívül látványosak. A sztori szerint egy kovácsot alakít majd RZA, aki egy kínai falu lakóinak készít fegyvereket, hogy azzal védjék meg magukat. RZA rengeteg filmzenét készített és állított össze, valamint több filmben, így például a Szellemkutyában is szerepelt. (via Empire)
  • Robert De Niro egy bérgyilkosokról szóló filmben azzal a Jason Stathammel fog együtt szerepelni, aki megmaradt vicces sofőrnek. A Killer Elite című moziban a nyugdíjazott katonák visszatérnek segíteni barátukon. (via CinemaBlend)
  • Lehet, hogy James Brolin kerül Tommy Lee Jones helyére a Men in Black 3-ban, ami természetesen 3d-ben készül. Az első két rész 1997-ben és 2002-ben összesen 1 milliárd dollárt hozott a készítőknek, Will Smith már aláírt a harmadik részre a Columbiával. (via Hollywood.com)
  • A Marvel-képregényből készült Ha/Ver (Kick-Ass) című filmnek készül a folytatása, mert a kislányból szuperhős sztorit szerették a nézők: 28 millió dolláros költségvetésére 40 felett hozott vissza. A folytatás kulcsa az író, Mark Millar volt, akivel sikerült megegyezni.