Tarantino főnácija lesz a 3d-s Richelieu

2010.05.11. 09:26
  • A Resident Evil atyja, Paul W. S. Anderson elképesztő színészgárdát toborzott össze a 3d-s Három testőr-filmjéhez: Richelieu bíborost Tarantino kedvenc osztrák színésze, a friss Oscar-díjas Christoph Waltz játszaná, Athos, Porthos és Aramis Luke Evans, Ray Stevenson és Matthew MacFadyen lesznek, D'Artagnan pedig a Villámtolvaj sztárja, Logan Lerman. A rendező a feleségének, Milla Jovovichnak adta Milady de Winter szerepét, Rochefort grófjának a Casino Royale gonoszát, Mads Mikkelsent kérte fel, Buckingham hercegének pedig Orlando Bloomot. A forgatás szeptemberben startolna, a kész film 2011-ben kerülhet a mozikba. (via movieweb)
  • Az új Conan-filmért aggódók megnyugodhatnak: Jason Momoa, az egykori Baywatch-sztár elég durván szétgyúrta magát, hogy eljátszhassa a címszereplő kimmériai barbárt. Marcus Nispel 2011-re ígért remake-je dél-afrikai és bulgáriai helyszíneken készül. Conan apját Ron Perlman alakítja, a film főgonoszát, Khalar Singh hadurat az Avatar Quaritch ezredese, Stephen Lang. Rosie McGowan gonosz boszorkány, Rachel Nichols Conan segítője, egy bosszúszomjas papnő lesz. (via movieweb)
momoaconan
  • George Lucas nemrég fejezte be Münchenben a Red Tails című második világháborús film forgatását, bár nem rendezőként, hanem csak producerként és forgatókönyvíróként jegyzi a produkciót. A sztori az amerikai hadsereg első színes bőrű vadászgépkötelékéről, a Tuskagee Airmenről szól, a tagokat olyan színészek keltenek életre, mint a Vasember 2-ből már kidobott Terrence Howard, Cuba Gooding Jr. és a Wu-Tang Clan egyik tagja, Method Man, akit korábban a Drótban és a CSI-ban láthattunk. A filmet még idén láthatjuk a mozikban, exkluzív forgatási galéria itt. (via movieweb)
redtail1