Pacino lesz Frank Sinatra Di Caprio helyett

2010.05.25. 13:03
  • Martin Scorsese rendező egy interjúban elárulta, hogy Al pacino személyében megtalálta a megfelelő színészt, aki életre tudná kelteni Frank Sinatrát a róla készült mozifilmben, Dean Martint pedig Robert De Niro játszaná. Az Universal tervezgeti már egy ideje a filmet. Az énekes-színész lányának tiltakozása ellenére Sinatra rossz oldalát is bemutatnák. Scorsese tavaly még Leonardo Di Capriót képzelte el a főszerepre, a stúdió Johnny Deppet erőltette, Sinatra lánya pedig George Clooneyra bízta volna apja megformálását. (via hindu)
  • Frank Sinatra
  • Madonna ismét beállna a kamera mögé és megrendezné a W. E. c. filmet, ám a főszerepre kinézett Vera Farmiga és Ewan McGregor színészek kiléptek a produkcióból. Andrea Riseborough-t sikerült Farmiga helyére megnyerni, a férfi főszerepre viszont még nem találtak színészt. Riseborough játssza Wallis Simpsont, aki miatt Edward király lemondott trónjáról. Az angolok ugyanis nem nézték jó szemmel, hogy királyuk egy amerikai nővel folytat viszont és nem adták áldásukat a nászra. (via slashfilm)
  • Sam Rockwell alakíthatja a hippi Józsefet a 70-es évek egyik karácsonyán játszódó Sweet Baby Jesus vígjátékban, Mária nevű barátnőjét a popcsillag Pixie Lott játssza. A történet szerint József és Mária Bethlehembe utazik, a város felbolydul, úgy hiszik, hogy közeleg a második eljövetel. A rendezést a Garfield készítője, Peter Hewitt vállalta. (via deadline)