Már Bruce Willis is szökést tervez

2010.05.28. 10:53
  • Kitűzték a Sherlock Holmes 2 bemutatóját, Amerikában 2011. december 16-án kerül a mozikba a folytatás, a forgatás ősszel kezdődik. Robert Downey Jr., Jude Law és Rachel McAdams is visszatér, de utóbbi kevesebbet lesz a színen, Moriarty pedig kilép az árnyékból. A készítők korábban azt mondták, Brad Pittet szeretnék megnyerni a gonosz szerepére. (via worstpreviews)
  • A Summit Entertainment Bruce Willist szerződtetné a The Tomb főszerepére, a rendezői székbe pedig Antoine Fuquát akarja. Fuqua legutóbb a Brooklyn mélyén thriller-drámát rendezte, és a Nap könnyei című akciófilmben már dolgozott együtt Willisszel. A történet szerint a főhős a világ legbiztonságosabb börtönét akarja megalkotni, egy olyan fegyházat, ahonnan lehetetlen megszökni, de később maga is rács mögé kerül. (via playlist)
  • Bryan Singer a Jack the Giant Killer fantasy miatt mondta vissza az X-Men: First Class rendezését, de a munkálatok kezdete csúszik néhány hónappal, nyár helyett csak jövő év februártól foroghat. A késedelem oka, hogy Singer a vizuális effekteket akarja látni először, szemügyre venné például, hogy az óriások hogy néznének ki. A filmben az emberek és az óriások békében élnek, de elrabolják a királylányt, és Jackre, a farmerlegényre vár a feladat, hogy kiszabadítsa. (via slashfilm)