Sam Mendes kilépett a James Bond-filmből

2010.06.04. 09:55
  • Sigourney Weaver csatlakozott az Abducation thrillerhez, a filmhez eddig Taylor Lautnert, Lilly Collinst és Alfred Molinát sikerült megnyerni, a produkciót John Singleton rendezi. Lautner karaktere felfedezi gyerekkori fényképet az eltűnt személyek honlapján, rájön arra, hogy szülei nem azok, akiknek mondják magukat. Weaver egy pszichiátert formál meg. (via variety)
  • Joel Silver azt szeretné, ha a Logan futása-remake 3D-s lenne. Az 1976-os Logan futása feldolgozása élére Carl Erik Rinsch került, az addig reklámokkal foglalkozó rendező nevét akkor jegyezte meg a szakma, mikor Ridley Scott rá szerette volna bízni az Alien előzmény dirigálását. A producer Joel Silver lesz, aki az MTV-nek adott interjúban elmondta, hogy azt szeretné, ha a film 3D-s lenne. Hozzátette, hogy ez az a projekt, ami mindig is érdekelte őt. A forgatókönyvet most írják. (via MTV)
  • Mivel a James Bond következő része eléggé bizonytalan helyzetben van az MGM pénzügyi gondjai miatt, a rendezésre kinézett Sam Mendes hagyta a prjektet, és más filmet forgat. Ian McEwan regénye az alapsztori: a 60-as évek elején játszódó történet egy fiatal pár nászéjszakáját követi. Carey Mulligan a páros egyik tagja. Mendes Roald Dahl Charlie és a csokigyár gyerekkönyvének rendezi meg a színpadi verzióját, a darab 2011 végén lesz látható a Broadwayen. (via deadline)
  • A 13 éves Chloe Moretz, aki a a Ha/Ver képregényfilmben játssza Hit-Girlt, előbb Martin Scorsese The Invention of Hugo Cabret filmjében lesz, aztán a Hick drámának a főszerepét alakítja: egy 13 éves Luli nevezetű lányt játszik, akinek szülei lelépnek. Luli elhatározza, hogy elmegy Las Vegasba, útközben megismerkedik Glendával, aki erősen drogozik és együtt megterveznek egy bankrablást. (via playlist)