Két részre bontják a Twilight-befejezést

2010.06.11. 12:40

A Twilight-sorozat befejező filmjét, a Breaking Dawnt két részbe szedte a gyártó Summit Entertainment. A sorozat végét az Oscar-díjas Bill Condon rendezi, aki az Akadémia díját nem rendezői munkásságáért, hanem forgatókönyvírásért kapta 1998-ban a Gods and Monstersért, 2002-ben pedig a Chicagóért jelölték. Az utolsó rész első felét ősszel kezdik forgatni és 2011. november 11-én mutatják be, természetesen Kristen Stewart és Robert Pattinson főszereplésével. A négykötetes Twilight-saga sikeres a mozikban, a harmadik részt most nyáron, június 30-án mutatják be. (via Deadline)

Gandalf, azaz Sir Ian McKellan szerint ebben a hónapban elkezdik a castingolást Peter Jackson Hobbit-filmjéhez. A rendező, Guillermo del Toro korábban már elhagyta a filmet, mert képtelen volt folyamatosan várni és tolni a kezdést. A híres színész szerint minden készen áll, év végén el is kezdhetik a munkát. (via Cinemablend)

Kevin Tancharoen rendező az alábbi, közel nyolcperces trailerrel csörtett be a Warnerhez: szerinte az új Mortal Kombat-mozifilmben a túlvilági mágusok meg csontvázfejű nindzsák háborúját agyonpiercingezett sorozatgyilkosok utcai bunyójára kellene lecserélni.