Maffiózót faragna Rupert Grintből Scorsese

2010.07.02. 09:52
  • Las Vegasban készül a Motel (Hostel) harmadik része. Az első kettő epizódban Szlovákiában kaptak el megkínzás céljából turistákat, a rendező Eli Roth ezúttal csak producerként vesz részt a horrorban. A forgatókönyv egy legénybúcsúra koncentrál, ami elég rosszul végződik. A Motel 3 csak dvd-n jelenik majd meg, a rendezést Scott Spiegelre, az Alkonyattól pirkadatig 2 készítőjére bízták, a forgatás augusztusban veszi kezdetét. (via bloody-disgusting)
  • Mivel az Alice Csodaországban több, mint 1 milliárd dollárt termelt a mozikban világszerte, a Disney elhatározta, hogy elkészíti a Hamupipőke klasszikus mese élőszereplős filmváltozatát is. Amanda Seyfried játszhatja el a címszereplőt, a produkció nem folytatás lesz, hanem az 1950-es animáció feldolgozása. A forgatókönyvet Az ördög Pradát visel írója, Aline Brosh szállítja. A Disney tervbe vette a Csipkerózsika filmet is, ami a gonosz boszorkány szemszögéből meséli el a történéseket, itt Angelina Jolie játssza a boszit. (via icydk)
  • A Harry Potter-filmek egyik főszereplője, Rupert Grint jó színész Martin Scorsese szerint, aki a sorozatban ellopta a show-t a többiek elől. A rendező le is szerződtetné egyik filmjébe, ahol maffiózót alakíthatna, hogy elkerülje a skatulyázást. "A Titanic és a Romeo és Júlia után nem tűnt reálisnak, hogy Leonardo Di Caprio kemény karaktert is el tud játszani. A tégla után az egyik legjobb színésznek tartják".
grint1
  • Nikki Reed és Deborah Ann Wolf hivatalosan is leszerződtek a Catch 44-be, Bruce Willis és Forest Whitaker után. Willis három nőnek (Malin Akerman, Kate Mara és Reed) ad munkát jó pénzért, de mivel gengszter a foglalkozása, a nők dolgát egy teherautósofőr és egy szakács mellett egy pszichopata bérgyilkos is nehezíti. A forgatás a jövő héten indul, Aaron Harvey rendezi. (via playlist)