Natalie Portman Thor asszisztensnője

2010.07.22. 09:33
  • Brad Pitt lesz a főszereplője a World War Z című zombidarálásnak, amiben egy világméretű zombiháború túlélőinek hétköznapjait láthatjuk majd. A The Zombie Survival Guide és a World War z című regényekből készülő mozifilmet a Qantum csendjét is jegyző Marc Forster rendezi majd, a forgatókönyvet Matthew Michael Carnahan írja a  Babylon 5 atyja, J. Michael Straczynski korábbi sztorivázlata alapján. A producer Brad Pitt és a Plan B nevű cége lesz. A Paramount stúdió 2012-re tervezi a premiert. (via movieweb)
  • Újabb képeg szivárogtak ki a Kenneth Branagh-féle Thor-mozifilmből, ami egyre inkább egy posztmodern Shakespeare-darab és egy 80-as évekbeli Flash Gordon-epizód szerelemgyerekére hasonlít. A 62 óta futó Marvel-képregény filmváltozatában Chris Hemsworth alakítja a kalapácsával hadonászó, civilben orvos Thort, Anthony Hopkins lesz Odin, Tom Hiddleston pedig Thor cselszövő testvére, Loki. A grandiózus képregényfilmben szerepet kapott még Rene Russo (Frigga) és Natalie Portman is, aki Thor asszisztensnőjét, Jane Fostert alakítja. A Marvel és a Paramount 2011. május 6-ra időzíti a premiert. (via Deadline)
thor2-1024x682
  • A 300 és a Watchmen rendezője, Zack Snyder és Kurt Johnstad már elkezdték írni a 300 folytatását, a Xerxészt. A sztori főszereplője Themisztoklész lesz, a téma pedig az artemiszioni tengeri ütközet lesz, sok visszaemlékezéssel a görög-perzsa háború kirobbantó okaira. A film jövőre kerül a mozikba. (via movieweb)