Ötszáz apacs előtt dobta le a ruháit Dr. 13

2010.08.04. 10:16
  • "Nemrég vettünk fel egy jelenetet, amiben meztelenül állok ötszáz apacs harcos előtt. Hihetetlenül jó és vicces volt" - mesélte hétfőn a Cowboys & Aliens című űrinváziós western forgatásáról a Dr. House 13-as dokija, Olivia Wilde, de a testét dicsérő színészkollégája, Adam Beach nyilatkozatai, és a nyálcsorgató House-rajongók kommentáradata miatt később a Twitteren pontosított: "Nem akarok senkit elszomorítani, de mivel a film PG13-as korhatárt kap, nem lehettem igazán meztelen. Bikini volt rajtam, de igyekeztünk úgy beállítani a jelenetet, mintha nem lenne rajtam semmi." Cowboys & Alines-premier: 2011. július 29. (via cinemablend)
Olivia Wilde a 2009-es Emmy-gálán
Olivia Wilde a 2009-es Emmy-gálán
  • Mégis Stephen Sommers rendezheti a 2012-re beígért G.I. Joe 2-t, és Channing Tatum is visszatér Duke századosként. Sommers korábban összeveszett a Paramounttal, mert a stúdió főnökei nélküle akarták megcsinálni a folytatást, de a hivatalos nyilatkozatok szerint a viták megoldódtak. (via cinemablend)
  • Középiskolai fociedző lesz a 80-as évek kultikus akciósztárjából, Kurt Russellből a Touchback című sportdrámában. A forgatás ezen a héten startol Michiganben, az író-rendező a függetlenfilmes Don Handfield . Premier 2011-ben. (via movieweb)