Vitték volna a Fishburne lány pornóját

2010.08.09. 12:03

Laurence Fishburne-nek meggyűlik a baja lánya, Montana elég erősen beindult pornókarrierje miatt. A Mátrix sztárjának barátai megpróbálták felvásárolni az összes dvd-t egymillió dollárért, de a Vivid Entertainmentnek már túl késő volt. A tavaly állítólag prostitúció miatt bajba került lány elmondta, hallotta, hogy morcos az apja, de még nem beszéltek erről, mert nem tudják elérni

Tony Scott rendezi a Marc Millar képregényéből, a Nemesisből készített filmet. Millarnak ez lesz a negyedik képregénye, amit megfilmesítenek a Wanted, a Kick/Ass és a War Heroes után. A Kick/Asshez hasonlóan ebből is alig jelent még meg két kötet, amikor a Fox már lefoglalta a jogokat.

A legutúbb az Eredetben szerepelt Cilian Murphy is leigazolt a Gattaca-rendező Andrew Niccol I'm.mortal című scifijéhez, amiben Amanda Seyfried és Justin Timberlake is szerepel. A sztori a nem túl távoli jövőben játszódik, az öregedésért felelős géneket már megtalálták, ki tudják kapcsolni. A túlnépesedés miatt viszont titkolják az eljárást, ami így luxuscikként a gazdagok előjoga. Justin Timberlake olyan szegény srác a filmben, aki halhatatlanná válik, mégis a harcot választja az igazságtalanság ellen.